Recenzii

Frumoasă ideea cu personajele…

"Frumoasă ideea cu personajele pe bețigașe la final de carte. Mia a zis că cel mai mult îi place că poate să ne "citească" ea nouă. "

Nicoleta și Mia

Minunată cartea și ideea!

"Minunată cartea și ideea! Are iubire, umor, învățături și sfaturi despre cum să procedezi în anumite situații, idei de jocuri și dezvoltarea imaginației. E exact pe gustul oricărui copil. Iris a îndrăgit-o din prima, a absorbit-o. A distrat-o mult Rilă, a inițiat apoi vorbitul pe roluri și a inceput să interpreteze ea ce spunea Fifi (reținuse extrem de mult întocmai așa cum scria în carte după o singură citire - deci chiar i-a plăcut). A inventat poveste pe baza ideilor din imaginile de la sfârșit."

Cristina și Iris, 5 ani

Cartea, o invitație la joacă!

Două personaje și un univers la limita dintre imaginație și realitate converg într-o poveste amuzantă, nu departe de noi. Ilustrațiile sunt minunate iar marionetele ne propun dezlegarea la joacă!

Iulian H.

O carte plină de posibilități pentru toată familia!

O recomand mai ales taților care au nevoie de suport vizual atunci când sunt rugați să inventeze povești noi (nu dăm nume:))) !

Ștefan

Recomand cu bucurie!

Pe noi Fifi și Rila ne-au făcut să fim mai încrezători în propriile gânduri! Am lăsat imaginația să curgă și ne-am distrat pe cinste. Iar ilustrațiile sunt de o veselie molipsitoare. Recomand cu bucurie!

Ioana

O carte scrisă cu suflet pe care o recomand cu căldură!

Găsim lecții de viață pentru cei mici oferite prin intermediul poveștilor care pot fi adaptate pentru fiecare situație din viață copilului, astfel încât îl ajute depășească temeri, crească frumos și creativ, dezvoltându-și imaginația. Cartea ne încurajează petrecem mai mult timp discutând cu copiii noștri și îi pregătim pentru etapele viitoare.

Andreea S.